دستگاه فکری حاکم بر زندگی و صلح جهانی

ساخت وبلاگ

اگر قبول کنیم که در دنیای موجودات زنده و بویژه در دنیای انسان هر کار و فعالیتی که انجام میشود براساس یک سیستم فکری درونی حاکم بر انسان یا موجود زنده انجام میشود، می توانیم بپذیریم که کارها و فعالیت هایی هم که در جهان هستی انجام میشود براساس یک سیستم فکری یا دستگاه فکری کلی ودرونی جهان است که انجام میشود و صورت می پذیرد. انسان می‌تواند از طریق جستجو و تجربه بتدریج این دستگاه فکری بسیط را کشف و شناسایی کند و روزبروز در این زمینه شناخت و معرفت خود را بالا ببرد. 

دستگاه فکری انسان یا ذهن هنوز آنطور که باید و شاید برای بشر شناخته شده نیست و بشر در این زمینه راه طولانی را باید بپیماید. البته نباید سیستم مغز و اعصاب انسان را همان ذهن و دستگاه فکری او دانست زیرا اینها وسیله و تجهیزات ارتباطی بدن انسان با ذهن هستند. حتا روح هم متفاوت از ذهن است و باید برای شناسایی آن را از ذهن تفکیک کرد و مجزا مطالعه نمود. 

تعریف سیستم زنده :

سیستم زنده، تنها مجموعه ای از اجزا درون خود نیست. سیستم زنده، مرکب از اجزا درون خود بعلاوه دستگاه فکری حاکم بر اجزا و حرکت اجزا خود نیز هست. سیستم های زنده بر دو نوع اند :

سیستم زنده میرا و سیستم زنده نامیرا. تنها یک سیستم زنده نامیرا در جهان وجود دارد و آن سیستم زندگی است. سیستم های زنده میرا برای فعالیت موقت خود احتیاج به انرژی یا عامل محرکه از بیرون خود دارد. 

تعریف دین :

اگر دین را معیار و سیستم فکری افراد فرض کنیم که هر کس براساس آن معیار، پدیده های مورد نظر خودرا قضاوت و نسبت به آنها تصمیم گیری و عمل می نماید، در این صورت دین پیامبران و انسان های پاک و صادق و صالح و نیک چون برآمده از روی وجدان پاک انسانی آنهاست ، نسبت به دین های فردی و قومی دیگران بسی والاتر و انسانی تر و خالص تر است. درست به همین دلیل است که پیامبران دین خود را دین خدا معرفی کرده اند. 

دین خدا یعنی دینی که انسانها را به سمت فهم و درک سیستم فکری حاکم بر جهان سوق میدهد و اجازه میدهد انسان و سایر موجودات زنده در جهان هستی از حقوق حقه خویش در زندگی و تحت سیستم زنده و یگانه فکری جهان هستی به بهترین وجه بهره مند و متنعم گردند. 

دین پیامبران پس از ظهور و بروز اولیه بتدریج توسط پیروان نا آموخته آنها از هدف عام بهبود زندگی مردم و یکپارچگی و وحدت آنها دور گشته و به سمت دین های فردی یا قومی مردم گرایش پیدا کرده است و به افتراق و چند دستگی حول منافع فردی و قومی افراد تغییر خط مشی داده است. 

امروز دین خالص و وحدت گرایانه پیامبران ، حتا در میان پیروان یک پیامبر خاص هم دچار انشقاق گردیده و مردم به اصطلاح دیندار یک دین الهی هم بر علیه یکدیگر به منازعه و اختلاف نظر بر خاسته اند. 

چاره کار در چیست ؟

چاره کار در آن است که اولا مردم هر قوم و ملتی نیکان و صالحان خود را مجدانه شناسایی و آنها را صادقانه و حامیانه و تابعانه بر سرنوشت خویش بگمارند. ثانیا این نیکان و صالحان در حل و فصل مسایل عمومی و بین المللی نفع و مصلحت عموم اقوام و ملل را در جهان در نظر بگیرند و نفع و مصلحت قوم و ملت خود را در درجه دوم اهمیت پس از نفع و مصلحت عمومی جهان قرار دهند.

ماخذ : سوره نور آیه 35

خدا نور یا دستگاه فکری آسمان ها و زمین است. مثل این نور یا دستگاه فکری مانند نور افکن بزرگی است که از پرتوش چراغی که روشنایی آن مشرق و مغربی ندارد یعنی هرگز خاموشی نمی گیرد جهان را روشن نموده است. این چراغ یا دستگاه دوم فکری برفراز معرفت انسان قرار گرفته است. و خدا هرکه را بخواهد به نور خود هدایت میکند و این مثل ها را خدا برای مردم هوشیار می زند و خدا به همه امور داناست.

من از آن شادم و شاکر که خداوند مرا منتخبم کرد که باشم با او...
ما را در سایت من از آن شادم و شاکر که خداوند مرا منتخبم کرد که باشم با او دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 9rezaeima0 بازدید : 205 تاريخ : سه شنبه 23 خرداد 1396 ساعت: 5:01